Onze service

Wasservice Egmond is er voor al uw was problemen. Wij bieden verschillende service mogelijkheden voor zowel uw zakelijke als particuliere was. Wij maken een persoonlijk plan voor u.

Ontzorgen, dat is wat wij doen!

Particulier wassen

U komt tijd te kort en besteedt graag uw was uit of u gaat op vakantie en zou het fijn vinden als uw dekbedden opgefrist worden?

Wasservice Egmond neemt uw was voor u uit handen!

Bel van te voren voor een afspraak!

Zakelijk wassen

U verhuurt aan recreanten maar zou graag een oplossing vinden voor uw was. Bespaar tijd en bekijk de mogelijkheden bij ons. Voor meer informatie en een persoonlijke offerte neem contact met ons op.  

Wij besparen u tijd en geld!

Prijslijst
Verhuur

Linnenverhuur Egmond 

Wasservice egmond verzorgt ook uw linnen door middel van onze linnenverhuur service. Ons fijne hotel linnen zorgt ervoor dat u met uw accommodatie goed voor de dag komt, het ontzorgt u en u komt nooit linnengoed te kort. Maak gebruik van onze linnenverhuur omdat:

Het ontzorgt u
Te korten gemakkelijk aangevuld
Betaal alleen voor wat u afneemt
Mooie kwaliteit voor uw gasten
Altijd mooi linnen zonder investering
Inclusief wassen

Voor meer informatie en een persoonlijke offerte neem contact op  met ons.

linnengoed wassen
vakantiehuis verhuren

Holidayservice Egmond 

Holiday service Egmond is er om u compleet te ontzorgen. Wij verzorgen het beheer en/of verhuur van uw vakantiewoning. Wilt u profiteren van een mooi rendement op het verhuren van uw woning/vakantiewoning maar zonder het werk en de zorg? Wij, Holiday service, nemen deze taken en zorg van uw over. Neem contact met ons op.