Onze service

U gaat lekker op vakantie en wil natuurlijk niet blijven slepen met al die spullen. Maak het u zelf makkelijk en bestel bij ons uw bed- bad- en keukenlinnen voor bij uw vakantieadres. Wij kunnen dit indien nodig bezorgen en laten ophalen bij uw vakantieadres( in Egmond en omstreken) of u kunt het ophalen en retourneren bij onze wasservice. 

Linnenverhuur Egmond voor bedrijven

Wasservice egmond verzorgt ook uw linnen door middel van onze linnenverhuur service. Ons fijne hotel linnen zorgt ervoor dat u met uw accommodatie goed voor de dag komt, het ontzorgt u en u komt nooit linnengoed te kort. Plan en bestel gemakkelijk al uw linnen benodigdheden vooruit. Maak gebruik van onze linnenverhuur omdat:

Het ontzorgt u
Te korten gemakkelijk aangevuld
Betaal alleen voor wat u afneemt
Mooie kwaliteit voor uw gasten
Altijd mooi linnen zonder investering
Inclusief wassen

Voor meer informatie en een persoonlijke offerte neem contact op  met ons.

Wilt u direct linnen bestellen? Bestel via onderstaande knop uw linnen. Let op u besteld op factuur, bent u nieuw dan zullen wij eerst uw gegevens opvragen voordat wij uw order kunnen accepteren.

Verhuur/beheer
vakantiehuis verhuren

Holidayservice Egmond 

Holiday service Egmond is er om u compleet te ontzorgen. Wij verzorgen het beheer en/of verhuur van uw vakantiewoning. Wilt u profiteren van een mooi rendement op het verhuren van uw woning/vakantiewoning maar zonder het werk en de zorg? Wij, Holiday service, nemen deze taken en zorg van uw over. Neem contact met ons op.